Leibanden uit PPM.

 

Leibanden zijn ook beschikbaar in PPM. PPM touw is glanzend, soepel en voelt zacht. Het is licht en neemt zeer gering water op. PPM touw blijft drijven, droogt snel en wordt niet snel vies. PPM touw is goed bestand tegen schimmel en rot. Het bevat geen giftige stoffen en is dus veilig voor mens en dier (OEKO-TEX® keurmerk). Door deze eigenschappen is dit PPM touw zeer geschikt voor het maken van hondenlijnen, hondenspeeltjes en paardenhalsters.

 

Je hebt keuze uit een ongevulde leiband. En dat is zoals de naam al zegt, in deze koord zit er geen kern. Het zorgt er wel voor dat je een hele lichte leiband hebt. De eindstukjes worden hier volledig weggewerkt. Beschikbaar in enkele leiband en als dubbele politielijn.

Een enkele leiband ongevuld kost 9 euro, een politielijn ongevuld kost 15 euro.

 

Je kan ook kiezen voor een gevulde leiband uit PPM of katoentouw. Deze heeft dan wel een kern. Hierdoor is de leiband rond en iets zwaarder dan de ongevulde variant. De leiband wordt afgewerkt met een takeling en eindkapjes op de koord. Beschikbaar in enkele leiband en als dubbele politielijn.

Een enkele leiband gevuld met eindkapjes kost 15 euro, een politielijn gevuld met eindkapjes kost 20 euro.

 

Hieronder een voorbeeld van een 2-kleurige takeling en een kruistakeling.

Bestellen: