Als het je wat lijkt om ook zo'n leuke halsband te leren knopen is het vanaf nu ook mogelijk om een workshop te volgen.

 

Door de recente gebeurtenissen met Corona heb ik beslist de groepsworkshops voorlopig niet te laten doorgaan. Dit voor jullie en mijn gezondheid. Hoe gebeurt het dan nu? Het zijn allemaal privé-workshops met 1 tot 3 personen.

Je kan zelf kiezen als je alleen komt of als je samen met je partner, vriend, vriendin komt, maar met een maximum van 3 personen.

De kostprijs bedraagt 60 euro/persoon.

 

Wat mag je allemaal verwachten op zo'n workshop? Ten eerste gaan we zorgen dat er tenminste een halsband geknoopt wordt. Degenen die een hondje met een kleinere nekomtrek hebben kunnen misschien zelfs een 2de bandje maken of een leiband. Een gewone simpele cobra knoop of eenvoudige knoopjes voor een armband worden niet gedaan, je moet waar voor je geld krijgen! In ieder geval, er wordt doorgewerkt tot wanneer je een mooie geknoopte halsband en eventueel leiband hebt, dus niet gebonden aan uren.

We beginnen ergens rond 10u en tijdens de middag voorzie ik een lunch. Alle dranken, lunch en versnaperingen tussendoor zijn inbegrepen in de prijs. Kortom, je beleeft een leuke en gevulde dag en gaat trots met je eigen gemaakte halsband terug naar huis.


Heb ik je interesse gewekt voor om een workshop te volgen, neem hier snel contact op.

 

 

 

Hieronder vind je de kalender met beschikbare dagen. De dagen in het wit waar niets ingeschreven staat zijn vrij te kiezen. Andere dagen kunnen eventueel ook na overleg.